Uw agrarisch makelaar in Drenthe

Boeren is een manier van leven. Het duurt dan ook vaak jaren voordat u besluit om uw bedrijf te koop te zetten. Dit begrijpen wij heel goed. Als agrarisch adviseur kunnen wij u antwoord geven op al uw vragen. Op deze manier kunt u beter een besluit nemen over de verkoop. Heeft u vervolgens een agrarisch makelaar in Drenthe nodig? Ook als makelaar begeleiden wij u van A tot Z. Wij zoeken voor u naar de beste koper en de beste deal.

Uw bedrijf verkopen

Heeft u besloten om uw bedrijf te verkopen? Dan kunt u er voor kiezen om uw bedrijf voor niet-agrarische doeleinden te verkopen. Hierdoor krijgt u natuurlijk wel weer te maken met een heel ander kopersprofiel. Als agrarisch makelaar in Drenthe kunnen wij u hierover adviseren. Ook is het mogelijk dat wij uw bedrijf uitzetten binnen ons netwerk met overheden en natuurorganisaties. Dankzij onze hechte verbanden met Buitenwonen weten wij veel over comfortabel, landelijk wonen. Daardoor kunnen wij u adviseren over de juiste sfeer en uitstraling voor de verkoop. Zoals het een agrarisch makelaar in Drenthe betaamt, ondersteunen wij uiteraard ook bij bestemmingswijzigingen en de verkoop van productierechten.

HuitingSchoon geeft u advies

Wilt u niet uw bedrijf verkopen, maar losse landbouwgrond? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Wij hebben gemerkt dat de beste strategie voor de verkoop van losse landbouwgrond de directe benadering is. Als agrarisch makelaar in Drenthe kennen wij de potentiële kopers meestal al. Hierdoor kunnen we op een proactieve manier het gesprek aangaan. Verder kan kavelruil kan ook een optie zijn. Bij koop- en verkoop van zogenaamde 'warme gronden' kunnen wij u advies geven over grondgebruik, pacht, betalingsrechten, bestemming en verontreiniging. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

Bekijk ons aanbod en onze diensten.
We actualiseren de site continu.
Kunt u vinden wat u zoekt?
U kunt ons ook bellen