Sorteer op

Agrarisch onroerend goed

Bent u op zoek naar agrarisch onroerend goed? Dan bent bij HuitingSchoon aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere cultuurgronden, boerderijen en productierechten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij van een deskundig advies voorzien, en op de juiste manier begeleiden tijdens het aan- of verkoopproces van agrarisch onroerend goed.

Aanbod agrarisch onroerend goed

HuitingSchoon heeft een divers aanbod agrarisch onroerend goed. Zo hebben we enkele percelen grasland en bouwland, maar hebben wij ook complete bedrijven in de verkoop. Dit aanbod kan variëren van melkveehouderijen tot paardenhouderijen en van varkenshouderijen tot agrarische bedrijven in combinatie met een camping.

Staat uw gewenste agrarisch onroerend goed niet tussen ons aanbod? Maak dan een afspraak met ons. Het kan zijn dat wij in ons grote netwerk alsnog uw gewenste bedrijf of perceel kunnen vinden of dat deze in de stille verkoop staat. Daarnaast hebben wij als agrarisch makelaar ervaring in de aan- en verkoop van vele takken binnen de agrarische onroerend goed markt. Hierdoor kunnen wij u altijd deskundig begeleiden tijdens het aankoopproces.

Vraag en aanbod productierechten

Naast aankoop van agrarisch onroerend goed, kunt u bij HuitingSchoon ook terecht voor aan- en verkoop van productierechten. In ons aanbod hebben wij fosfaatrechten en betalingsrechten, maar kunt u ook suikerquotum en aandelen van AVEBE aankopen of verkopen. Wilt u advies bij deze aan- of verkoop? Ook dat is mogelijk bij HuitingSchoon! Onze experts op het gebied van agrarisch onroerend goed helpen u graag. Bent u op zoek naar een productierecht en staat dit niet in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Door ons grote netwerk in te schakelen kan het zijn dat wij u alsnog kunnen voorzien van uw gewenste productierecht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons agrarisch aanbod? Of wilt u advies over de aan- of verkoop van een productierecht of agrarisch onroerend goed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan ons kantoor in Assen. HuitingSchoon staat namelijk graag voor u klaar!