Op zoek naar een nieuwe locatie
Hoe wij daar anders naar kijken
HS header 01

Het kopen van een boerderij doet u vaak maar een keer in uw leven. Alles moet dan op zijn plaats vallen: bedrijf, woonhuis, verkaveling, prijs en ondernemersmogelijkheden. Met grote kennis van de markt in Noord-Nederland zijn wij uw deskundige en ondernemende partner. Ontdek hoe wij anders kijken en kansen spotten in agrarisch onroerend goed.

De regio’s Drenthe, Groningen en Friesland verschillen van elkaar qua landschap, grondsoort, taal, mentaliteit en ondernemersmogelijkheden. Ook binnen die regio’s zijn er grote verschillen. Welk gebied past het best bij uw wensen? Waar heeft uw onderneming de meeste kans van slagen? We stellen dat samen vast. Vervolgens gaan we proactief op zoek. Door anders te kijken naar het aanbod, komen we vaak met verrassend nieuwe ideeën. Onze kennis van bouwkunde, planologische ontwikkelingen, productierechten en vergunningen zetten we daarbij strategisch in. 

Stevige onderhandeling
Uiteraard zijn we ook stevige onderhandelaars. We adviseren u over het uitbrengen van een bod en treden in onderhandeling met de makelaar van de verkoper. We kennen de markt goed en weten dus exact wat de reële waarde is van een agrarisch onroerend goed, in dat specifieke gebied. Komt het tot een overeenkomst, dan zijn beide partijen vaak tevreden over de uitkomst.