“Finngårdarna 13, Borlänge”
webDJI 0024 website hs

 

Wat een prachtige kans om je te vestigen in het mooie en boervriendelijke Zweden.

Stikstof en fosfaatproblemen zijn hier niet aan de orde!

Op korte afstand van de gezellige stad Börlange vindt u dit gemoderniseerde en biologische melkveebedrijf met een hoog salderend vermogen. De huidige Nederlandse eigenaren hebben het bedrijf in de afgelopen jaren gemoderniseerd en omgevormd tot een mooi familiebedrijf.

Het bedrijf beschikt over een nieuwe jongveestal en is voorzien van 180 zonnepanelen. Het geheel heeft een ruime opstelling en is praktisch ingedeeld qua bedrijfsvoering.

Het grootste deel van de cultuurgronden ligt rondom de gebouwen en is goed beweidbaar. De boerderij is gelegen aan de rand van een dorp in een prachtig landschap. Hier gaat wonen, werken en leven heel goed samen. De luchthaven van Stockholm en Nederland zijn met de trein en auto goed bereikbaar!

Uit onderzoek van melkfabriek (Arla) is gebleken dat dit bedrijf als één van de beste bedrijven presteert qua rendement en kwaliteit. De huidige eigenaren zijn hier erg trots op en zouden het bedrijf graag overdragen aan een partij die dezelfde passie en drive heeft om in Zweden een mooie toekomst op te bouwen.

De huidige eigenaren gaan stoppen met ondernemen. Dit biedt de kans om de koper te begeleiden bij het opstarten van het bedrijf. Wie kan u nu beter helpen dan de huidige Nederlandse eigenaar? Men is bereid dit, indien gewenst, voor u als koper te doen. Dit alles om de start van uw onderneming in Zweden snel te laten slagen, u op de juiste wijze te informeren over wet- en regelgeving, hoe het leven in Zweden gevierd kan worden enzovoort. Maar bovenal om het bedrijf zijn verdere groei en ontwikkeling mee te kunnen geven!

Aanvullende informatie:

- Totale grondoppervlakte in gebruik: circa 310 hectare.

- Circa 68 ha eigendom, 173 ha reguliere pacht en 78 ha huur.

- 225 melkkoeien + bijbehorend jongvee in biologische bedrijfsvoering.

- Nieuwe stal voor jongvee en droge koeien.

- 180 stuks zonnepanelen.

- Vraagprijs: 22.000.000,00 SEK

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, neem dan contact op met ons kantoor of breng een bezoek aan de website van de Zweedse makelaar www.malsater.se

 

webDJI 0047     webDJI 0014