Exterieur
Foto's
Omgeving
Kenmerken

Voormalige melkveehouderij op 1,1 ha. Meer grond bespreekbaar!

Op schitterende locatie nabij het dorp Donderen gelegen goed onderhouden voormalige melkveehouderij. Uitermate geschikt als jongveebedrijf, paardenhouderij etc.

Op schitterende locatie nabij het dorp Donderen gelegen goed onderhouden voormalige melkveehouderij. Uitermate geschikt als jongveebedrijf, paardenhouderij etc.

Thans staande op circa 1.1 ha, meer grond is bespreekbaar.

Er zijn verder nog mogelijkheden in het kader van de ruimte voor ruimte regeling. De gemeente staat positief in een bestemmingswijziging naar bouwkavels voor 3 vrijstaande woningen.

Het pand biedt vele mogelijkheden. Het woonhuis biedt thans mogelijkheden voor dubbele bewoning. Beide woongedeelten zijn zelfstandig en separaat te betreden. Het geheel is echter ook weer eenvoudig als zeer royaal woonhuis te bestemmen.

Indeling:

Woning 1: hal/entree, woonkamer, woonkeuken en trapopgang naar de 1e verdieping, badkamer met douche en wastafel, toilet.

Woning 2: hal/entree, zeer ruime woonkeuken voorzien van moderne inbouwkeuken, eetkamer, ruime woonkamer voorzien van een erker en toegang tot de tuin, bijkeuken, wasruimte, toilet en badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.

Verdieping: ruime overloop met toegang tot 5 ruime slaapkamers.

Achterhuis:

In het achterhuis vind je de melkstal (2 x 6 visgraat), tanklokaal en strohokken voor het jongvee. Het achterhuis loopt over in de later aangebouwde ligboxenstal.

Ligboxenstal:

Gebouwd in 1976 als 3+0 rijige ligboxenstal. Samen met het achterhuis biedt deze stal plaats aan 82 ligboxen voor melkvee.

Jongveestal

Deze is in 2000 gebouwd en is van het type 2+0. Er zijn 50 ligboxen verdeeld over 3 groepen. De roosters en boxen zijn onderkelderd. Er is ca 300 m³ mestopslag.

Wagenschuur:

Naast de ligboxenstal is een wagenschuur van ca 10 x 24 meter, deze is vanuit het achterhuis te bereiken.

Overig:

Bulksilo's: 1 x 8 ton en 1 x 2 ton.

Kuilplaten: 4 stuks.

Sleufsilo: 10 x 30.

Erfverharding: geheel verhard met beton en klinkers.

Mestopslag: er is totaal ca 2.000 m³ mestopslag onder de stal en in 2 mestsilo's.

Tevens is er een vaste mestopslag achter de stal.

Laat u verrassen door de prachtige plek en de vele mogelijkheden die dit object biedt!

Overdracht
Status
beschikbaar
Vraagprijs
€ 510.000,- k.k.
Kenmerken
Hoofdtype(n)
overig agrarisch
Perceeloppervlakte
1.10.0 ha
Grondsoort
zand

Interessant voor
een bekende?