Exterieur
Foto's
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond

Voormalige varkenshouderij.

Voormalige varkenshouderij met intensieve veehouderij bestemming.

Voormalige varkenshouderij met intensieve veehouderij bestemming.

Door de locatie en aanwezige gebouwen geschikt als paardenhouderij maar ook alternatieve veehouderij als schapen en geiten of akkerbouwlocatie!

Het betreft een zeer goed onderhouden royaal woonhuis met praktische landbouwschuur van 25x12 meter een half open werktuigenberging van 20 x 12 meter en een varkenstal van 25 x 18 meter.

De varkensstal is voorzien van 5 afdelingen met ieder 8 hokken. In gebruik geweest als vleesvarkenstal. Asbestvrij, stalen spanten, geïsoleerd, vloerverwarming, goede staat van onderhoud.

De landbouwschuur is opgetrokken uit een stenen voet en voorzien van stalen spanten, damwand-gevelplaten en gedekt met asbestvrije golfplaten. De vloer is voorzien van een betonvloer. Door de vrije overspanning naar eigen wens in te richten.

De werktuigenberging is voorzien van stalen spanten, damwand-gevelplaten en gedekt met asbestvrije dakplaten.

Het woonhuis en de landbouwschuur zijn van 1995, de varkensstal van 1997 en de werktuigenberging van 1998. Betreffen dus jonge gebouwen met goede gebruiksmogelijkheden.

Het woonhuis is in 2003 vergroot en beschikt daardoor over meer dan voldoende woonoppervlakte.

Indeling woonhuis:

hal/entree, meterkast, toilet, trapopgang, gezellige straatgerichte lichte woonkamer met vrij uitzicht over de naastgelegen landerijen, open keuken voorzien van hoekopstelling met inbouwapparatuur, bijkeuken, slaapkamer/kantoor en badkamer voorzien van douche en wastafel. Vanuit de bijkeuken kom je in het aangebouwde gedeelte met achterhal, ruime berging/wasruimte, kantine met keukenblok, royaal kantoor/werkruimte en toilet.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Vanuit de berging/wasruimte is middels een vlizotrap de volledig bezolderde berging bereikbaar boven de aanbouw.

Er is naast de uitbouw een groot volledig overkapt terras aangelegd met toegang tot de grote fraai aangelegde besloten tuin. In de tuin is tevens een tuinhuis gerealiseerd. Hierdoor is optimaal recreëren gewaarborgd!

Naast de woning is een grote schuur/loods (1995) gerealiseerd en heeft een afmeting van 25 x 12 meter.

Het totale perceel is nagenoeg 1,5 hectare groot.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de locatie en de gebouwen. Het perceel heeft een agrarische bestemming. Laat u zich informeren over de mogelijkheid van uw plannen.

Ons kantoor staat u graag te woord: 0592-390321
Overdracht
Status
beschikbaar
Vraagprijs
€ 565.000,- k.k.
Kenmerken
Hoofdtype(n)
Perceeloppervlakte
1.49.70 ha
Grondsoort

Interessant voor
een bekende?