Foto's
Kenmerken

Kleinvee, Paarden, Biologische groenten telen, Grote schuur met vele mogelijkheden.....steekwoorden voor dit unieke object!!

Kleinvee, Paarden, Biologische groenten telen, Grote schuur met vele mogelijkheden.....steekwoorden voor dit unieke object!!

Prachtige monumentale woonboerderij met aangebouwde stenen schuur in een schitterende setting in de Drentse Veenkoloniën. Hier kunt u genieten van alle rust, markant en bijzonder wonen, ruimte voor werk en hobby en dat alles op korte afstand van alle benodigde voorzieningen. Het geheel staat op bijna 2 hectare waarvan iets meer dan 1 ha in gebruik is als weiland/cultuurgrond.

Deze oorspronkelijk, door de voorouders van de huidige eigenaren, gebouwde boerderij is qua type en stijl bijzonder voor de Veenkoloniën en heeft daarmee veel uitstraling. In combinatie met het fraai aangelegde erf biedt het buiten een voorname uitstraling ook veel intimiteit en privacy. De boerderij is teruggerooid gelegen in de lintbebouwing aan de Noordzijde van het Weerdingerkanaal.

De boerderij is nog voorzien van vele authentieke elementen. Hiermee kun je dus zeggen dat het geheel een hoge mate van gaafheid bevat. Laat u verrassen door de bijzonderheid van dit pand en de locatie!

Het wonen op deze plek kenmerkt zich door ruimte, rust en mogelijkheden. Buitenwonen en buitenleven kunt u hier optima forma. U heeft een prachtig uitzicht over de voor en achter gelegen landerijen. Het kanaal aan de voorzijde geeft karakter. Het op het terrein aanwezige perceel bos en weiland is een vrijplaats voor vele dieren, vogels, reeën, fazanten zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

Indeling:

Begane grond: centrale hal/gang, woonkamer, tussenhal en achterkamer, 3 slaapkamers, heerlijke lichte woonkeuken, ruime bijkeuken, toilet en badkamer, voorraadkast en binnendoor naar de aangebouwde landbouwschuur.

Eerste verdieping: overloop met centrale gang welke toegang geeft tot 3 eenvoudige slaapkamers, zolderberging, balkon en dakterras. De eerste verdieping leent zich om opnieuw ingedeeld en verbouwd te worden tot een royale verdieping met meerdere slaapkamers, bad- en bergruimte.

De aangebouwde landbouwschuur heeft een royale afmeting van circa 350 m² en biedt door zijn aard en inrichting vele mogelijkheden. Te denken valt aan wonen-werken, paarden, hobby etc.

Het geheel is oorspronkelijk gebouwd in 1919 en 1920 (schuur) en altijd goed onderhouden.

Kenmerken:

- buitenwonen

- karakteristiek

- ruime kavel met mogelijkheden voor het houden van paarden

- grote schuurruimte met vrije indeling

- op korte afstand van voorzieningen (Emmen en Ter Apel)

- vrij gelegen

- gemeentelijk monument

Laat u zich verrassen en overtuigen door dit prachtige pand en locatie tijdens een bezichtiging.

Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor.

HuitingSchoon Makelaars en Adviseurs - Buitenwonen Noord

Lauwers 14

9405 BL Assen

0592-390321
Overdracht
Status
beschikbaar
Vraagprijs
€ 460.000,- k.k.
Kenmerken
Hoofdtype(n)
overig agrarisch
Perceeloppervlakte
1.99.75 ha
Grondsoort
zand

Interessant voor
een bekende?