Exterieur
Foto's
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond

Per direct beschikbaar op een vrije locatie tussen Borger en Rolde gelegen melkveehouderijbedrijf.

Per direct beschikbaar op een vrije locatie tussen Borger en Rolde gelegen melkveehouderijbedrijf.

Gezien de aard van de gebouwen en de kwaliteit van de percelen is het geheel ook prima te gebruiken als akkerbouwlocatie, paardenhouderij etc..

De ligging is bijzonder te noemen. Een open locatie midden in de staatsbossen van Borger en Grolloo. Hierdoor is een perfectie combinatie mogelijk van wonen, bedrijf en recreëren!

Het woonhuis en de ligboxenstal zijn in 1978 gebouwd en tot 2015 in bedrijf geweest als veehouderij. Naast de ligboxenstal staan de oorspronkelijke landbouwschuur/veestalling, een afgesloten werktuigenberging en een stalen mestsilo. Het erf is grotendeels verhard en beschikt over voldoende ruwvoeropslagen.

De cultuurgronden zijn achter en voor de gebouwen gelegen. Totale oppervlakte circa 26 ha. Het betreft zandgronden met een goede kwaliteit en geschikt voor de teelt van akkerbouwgewassen. Een deel van de gronden ligt op korte afstand van de boerderij maar zijn uitstekend bereikbaar via de openbare weg.

Kortom: een prachtige locatie voor de opvang van uw jongvee, vleesvee, paardenhouderij of voor het verder ontwikkelen van uw akkerbouwbedrijf.

Bezichtigingen op aanvraag via de verkopende makelaar.

Aanvaarding in overleg.
Vraagprijs op aanvraag.
Overdracht
Status
beschikbaar
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kenmerken
Hoofdtype(n)
Perceeloppervlakte
27.27.13 ha
Grondsoort

Interessant voor
een bekende?