Exterieur
Foto's
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond
Kadaster

Op korte afstand van Assen, midden in het unieke dorp Eleveld en gelegen aan het natuurgebied Geelbroek vindt u deze prachtige karakteristieke en deels rietgedekte woonboerderij!!

Op korte afstand van Assen, midden in het unieke dorp Eleveld en gelegen aan het natuurgebied Geelbroek vindt u deze prachtige karakteristieke en deels rietgedekte woonboerderij!!

Rondom de boerderij is een heerlijke tuin aangelegd waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is.

Dit soort plekken komen niet vaak te koop. Zoekt u ruimte rust en ruimte voor uw hobby en/of paarden dan is dit een unieke kans.

Het geheel is goed onderhouden en heeft nog vele authentieke elementen. De boerderij is gelegen in een ensemble van boerderijen aan de rand van thans een groot natuurgebied. In Eleveld bevinden zich nog twee melkveehouders en de overige boerderijen worden particulier bewoond.

De boerderij is gebouwd in 1927. Het geheel heeft altijd dienst gedaan als agrarisch bedrijf maar is sinds 20 jaar in gebruik als woonboerderij.

De op het erf aanwezige ligboxenstal (bouwjaar 1973) wordt op dit moment gebruikt voor het stallen van jongvee. In deze stal bevinden zich circa 17 jongveeplaatsen en 83 ligplaatsen voor grootvee. De oorspronkelijke melkstal is nog aanwezig. In totaal is er in verschillende mestkelders circa 1.100 m3 opslagruimte voor drijfmest aanwezig op het erf.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Indeling:

- Hal/entree, meterkast, woonkamer, eetkamer, keuken en bijkeuken, toilet, slaapkamer en naastgelegen badkamer met ruime inloopdouche en dubbele wastafel.

- Vanuit de ruime hal en de trapopgang komt u op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers.

- Het achterhuis is opgetrokken uit een gebintenconstructie en voorzien van een zolder. Het is geheel in gebruik als opslagruimte.

- Naast de boerderij treft u een stookhuis en een vrijstaande rietgedekte stenen garage aan. Deze zijn in originele staat en geven aan het geheel het gevoel van thuiskomen op de boerderij.

- De voormalige ligboxenstal is thans in gebruik voor de stalling van jongvee maar kan ook geschikt worden gemaakt voor de stalling van paarden. Het dak is voorzien van asbestvrije dakplaten.

- De voormalige werktuigenberging staat achter op het perceel en is voorzien van stalen spanten en gevels.

Eleveld is gelegen op korte afstand van Assen en het dorp Ekehaar. Stedelijke voorzieningen zijn dus direct voorhanden terwijl u kunt genieten van het echte buitenwonen en de charme van een plattelandsgemeenschap!

De boerderij heeft thans een agrarische bestemming.

Er worden geen productie- en/of betalingsrechten aangeboden.

Overdracht
Status
beschikbaar
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kenmerken
Hoofdtype(n)
overig agrarisch
Perceeloppervlakte
5.22.75 ha
Grondsoort

Interessant voor
een bekende?