Exterieur
Foto's
Omgeving
Kenmerken

Unieke boerderijcamping met goedlopende paardenhouderij/pensionstalling.

Wat een plek, wat een mogelijkheden en wat een fraai complex!!

Wat een plek, wat een mogelijkheden en wat een fraai complex!!

Namens opdrachtgever bieden wij u de unieke boerderijcamping 'Het Amerveld' aan. Uniek in zijn omvang, uniek in zijn ligging, uniek in zijn mogelijkheden en uniek in de combinatie van mogelijkheden.

De ruim opgezette woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1938 en in de loop van de jaren gemoderniseerd en verbouwd tot woonboerderij. Indeling: hal/entree, gezellige woonkeuken voorzien van inbouwkeuken in hoekopstelling, ruime woonkamer voorzien van haardpartij, gang met toegang tot de bijkeuken/pompstraat, slaapkamer, kantoor, toilet en badkamer voorzien van ligbad (whirlpool), douche en wastafel. Via de bijkeuken komt u in de oorspronkelijke deel die opgedeeld is in drie ruimtes die als opslag dienen. Vanuit de centrale deel komt u op de bergzolder.

Verdieping: vanuit het woongedeelte komt u op de overloop met toegang tot 3 slaapkamers en er is tevens een vlizotrap naar de zolderkamer/berging.

In 2009 is er een compleet nieuw recreatiegebouw gerealiseerd die dienstdoet als centrumgebouw voor de achtergelegen camping maar is daarnaast ook in gebruik voor groepsactiviteiten als kookworkshops, kinderfeestjes, schoolreisjes, familiedagen, vergadering, restaurant etc. In het gebouw is een ruime, luxe en moderne bedrijfskeuken gerealiseerd.

In het centrumgebouw zijn tevens de receptie, de sanitaire voorzieningen, een fraai buitenterras en een zeer royale bovenverdieping aanwezig.

De achtergelegen camping is ruim opgezet, beschikt over 25 staplaatsen, 3 camperplaatsen, 2 stacaravans en twee trekkershutten. De camping is speels aangelegd, omzoomd door een boswal en voorzien van elektra en water. De sanitaire voorzieningen zijn zeer luxe en ruim van opzet. De voorzieningen zijn via een aparte ingang vanaf de camping in het centrumgebouw bereikbaar. De camping is gelegen aan een wandelpad van het Nationaal Park De Drentse Aa. Al met al een prachtige uitvalsbasis voor de rustzoekende vakantieganger.

In de voormalige ligboxenstal zijn thans 30, deels demontabel, paardenboxen gemaakt. Het geheel is ruim van opzet en beschikt verder over een werkplaats, opslagruimte, wasgelegenheid, kantine en schuurruimte. Naast de pensionstalling beschikt het bedrijf over paddocks, een paardenbak, een stapmolen en een separate werktuigenberging. Rondom de camping en de gebouwen liggen een aantal goed onderhouden weilanden.

De totale oppervlakte van ondergrond van de gebouwen en camping bedraagt 25.770 m². Hierop is de vermelde vraagprijs gebaseerd.

Hoewel deel uitmakend van het huidige bedrijf is het in deze beschrijving genoemde weiland (oppervlakte 34.436 m²) niet in de vraagprijs begrepen. Deze grond is tegen meerprijs wel te koop.

Al met al een prachtig complex waar leven, werken en recreëren uitstekend samengaan. Gezien de unieke gebouwen zijn ook alternatieve aanwendingen zeer goed mogelijk. We verwijzen u graag naar de uitgebreide brochure en fotoreportage!

Indien u belangstelling heeft maken wij graag een afspraak voor een uitgebreide bezichtiging.

Overdracht
Status
beschikbaar
Vraagprijs
€ 795.000,- k.k.
Specificatie
BTW belast
Kenmerken
Hoofdtype(n)
overig agrarisch
Perceeloppervlakte
6.2.6 ha
Grondsoort
zand

Interessant voor
een bekende?