Dé makelaar in Assen

Nieuwbouwproject Asselyn

Januari 2021 in verkoop: het laatste woonaanbod

Heerlijk ruim en modern wonen vlakbij het gezellige centrum van Assen. Het kan in Asselyn! Op deze unieke locatie op het voormalige veemarktterrein wordt een stijlvolle nieuwbouwwijk gerealiseerd. Met de bouw van fase 1 zijn de eerste contouren al zichtbaar. Spoedig zal ook fase 2 gebouwd worden. Het laatste woonaanbod, dat half januari in verkoop gaat, bestaat uit ruime stadvilla’s, geschakelde stadsvilla’s en hippe appartementen. Intussen is er begonnen met de bouw van de woningen van de eerste fase. Loop eens langs de bouwplaats en bekijk met eigen ogen hoe de stadse en stoere woonwijk steeds verder vorm krijgt.

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen en de start van de verkoop? Meld je dan hier aan!

 

Nog enkele woningen beschikbaar (fase 1b en fase 2)

De verkoop van fase 1 en 2 verloopt voorspoedig. Inmiddels wordt er druk gebouwd aan de woningen van fase 1. Deze worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. 

Kijk verder op nieuwbouw of ga naar de website van Asselyn.  

 

Bent u op zoek naar een makelaar in Assen?

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het makelaarsvak. Hierdoor kijken wij anders naar zaken dan u misschien zelf geneigd bent te doen. Dit resulteert in verrassende oplossingen en creatieve ideeën! Dankzij onze samenwerking met experts kunnen wij u op allerlei vlakken hulp bieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor diensten als taxatie, verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding.

Kwaliteit gegarandeerd

HuitingSchoon is een NVM makelaar in Assen. NVM makelaars moeten voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van kwaliteit! Ons team bestaat uit deskundige mensen met jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor kunnen wij op de juiste manier met u meedenken en u verder helpen. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van zowel agrarische als 'gewone' makelaardij. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor advies. Zit u er bijvoorbeeld aan te denken om een stuk landbouwgrond te verkopen? Of wilt u weten hoe u uw woning het beste kunt positioneren? HuitingSchoon, makelaar in Assen, staat voor u klaar met het antwoord!

Bezoek ons makelaarskantoor in Assen

Dankzij ons grote netwerk weten wij koper en verkoper bij elkaar te brengen. Hierdoor weten we keer op keer transacties succesvol af te ronden! Of u nu een makelaar nodig heeft voor taxatie, verkoop- en aankoopbegeleiding of advies: wij staan voor u klaar. Wij opereren vooral in de noordelijke provincies. Als makelaar in Assen is ons kantoor heel centraal gelegen. Wilt u een woning of boerderij in een ander deel van het land verkopen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Maak een afspraak om samen uw ideeën te bespreken. Wij helpen u graag verder!

Nieuws

Ik heb 948 punten gehaald in Zoek de straat! Hoe goed ken jij Assen? https://t.co/z7dxabMMiI
Zijn wij op zoek naar jou? Wacht niet te lang en solliciteer! Delen wordt gewaardeerd! https://t.co/SEH3HIiZcO
Bekijk ons aanbod en onze diensten.
We actualiseren de site continu.
Kunt u vinden wat u zoekt?
U kunt ons ook bellen