Met een vertrouwd gevoel aankopen
Daarom begeleiden we
u stap voor stap
Header 08

Bent u op zoek naar een authentieke woning die u graag wilt opknappen? Of twijfelt u aan de hoogte van de verkoopprijs? Wij zijn graag uw aankoopmakelaar. We voeren desgewenst een bouwkundige inspectie uit en treden in onderhandeling met de makelaar van de verkoper. Vertrouw op onze kennis van de markt.

Als u dat wilt, helpen we u ook met zoeken. We bespreken direct het aanbod van dat moment, binnen het gekozen zoekgebied. Daardoor wordt helder waar we wel en juist niet naar op zoek gaan. We bekijken daarbij niet alleen het aanbod op funda.nl maar schakelen ook proactief met partners in ons netwerk.

Bezichtiging
De woningen die aan uw wensen voldoen, leggen we aan u voor. De volgende stap is het maken van een afspraak voor bezichtiging. Uiteraard zijn wij daarbij aanwezig. Na afloop adviseren we u over de staat van de woning, de mogelijkheden ten opzichte van uw wensen en de prijs.

Bouwkundige inspectie
Een visuele bouwkundige inspectie maakt altijd deel uit van onze dienstverlening. Daarbij inspecteren we de woning op eventuele gebreken. Bij twijfel of vragen schakelen we een specialist in. Zo voorkomen we onverwacht hoge kosten en kunnen we steviger onderhandelen. Het resultaat van de inspectie is dan ook een goed onderbouwd advies.

Onderhandeling en aankoop
Besluit u een bod uit te brengen, dan treden we in onderhandeling. Omdat we de markt kennen, weten we exact wat de marktwaarde is van de woning. Dat leidt tot een goede onderhandeling. Onderdeel van het bod kunnen ook afspraken zijn over bijvoorbeeld de levertermijn. Daarover adviseren we u eveneens. We zien ook toe op het sluiten van een gedegen koopovereenkomst.