Wonen in een idyllisch landschap
We hebben zeker
kansen voor u in petto
Header 07

Wind door uw haren, een weidse tuin met uitkijk over de velden en er regelmatig hazen, reigers en reeën spotten. Landelijk wonen is dichterbij dan u denkt. Dankzij ons specialisme in de agrarische sector zijn wij betrokken bij de herontwikkeling van diverse voormalige boerderijen. Hier ontstaan nieuwe kavels, bestemd voor de op puur en comfortabel wonen gerichte consument. Ontdek ook wat wij u kunnen bieden.

De kavels die worden ontwikkeld, zijn stuk voor stuk kleinschalige locaties waar ruimtelijk en comfortabel wonen centraal staat. De kavels komen voort uit de herontwikkeling van agrarische locaties waar de Uitvoeringsregeling Ruimte voor Ruimte wordt toegepast. Hierbij wordt de agrarische bestemming omgezet naar een woonbestemming voor (vaak) enkele woningen.

Ruimte voor ideeën
Hebt u interesse? Samen kijken we wat past bij uw wensen. Vaak is in het nieuwe bestemmingsplan al vastgelegd op welke plek de woning moet worden gesitueerd en wat de hoogten van de nok en de goot zijn. Soms ook ligt er al een goedgekeurd welstandsontwerp. Maar vaak is er nog voldoende vrijheid om de woning vervolgens naar eigen inzicht te bouwen. 

Verbinden met architecten
Om de woning extra waarde te geven, adviseren wij een architect in de arm te nemen. Wij kennen verschillende architectenbureaus die hun sporen in het buitengebied hebben verdiend en marktconforme tarieven hanteren. Vraag gerust naar ons netwerk. 

Begeleiding en advies
Uiteraard kunt u bij ook ons terecht voor allerlei zaken die te maken hebben met grondgebruik en onroerend goed. Denk aan rapportage over de staat van de grond of taxatie na oplevering. Ook als u de woning op termijn weer wilt verkopen, zijn wij u graag weer van dienst.