67 Nieuwbouwwoningen
bij het centrum van Assen
header Asselyn

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Op het Veemarktplein komen maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot hofwoningen en enkele appartementen en lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

AI Asselyn vogelvlucht oktober 2017

Woningtypes 

Riante stadsvilla’s

Ruimte voor je hele gezin. De woningen zijn met recht royaal te noemen. Je kunt volop genieten van de vier volledige woonlagen. Drie of vier slaapkamers, twee badkamers? Het kan allemaal werkelijkheid worden. De begane grond kan ingericht worden als keuken met eetgelegenheid waar je door je openslaande deuren naar je ruime tuin loopt, maar is ook zeer geschikt als werkkamer of atelierruimte.

Comfortabel wonen

Kies je nog een uitbouw op de begane grond, dan kan je op de eerste verdieping ook genieten van een dakterras wat mogelijk aansluit op je keuken of woonkamer. De stadsvilla’s worden duurzaam uitgevoerd met pv panelen en zonder gas. Het is dus niet alleen comfortabel wonen maar ook duurzaam.

HOFWONINGEN 
Asselyn hofwoningen

Wil je wonen in het centrum en toch genieten van de rust? De hofwoningen met ruime tuinen zijn gelegen in het autoluwe gedeelte. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. De grootte in woon- en kaveloppervlakte is divers. Jij kiest de grootte die het beste bij jou past!

APPARTEMENTEN

AI Asselyn Industrieweg Veemarktplein oktober 2017

Op de hoeken van het plan vind je enkele luxe appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan is een loft dé uitkomst. De lofts bestaan uit anderhalve woonlaag.