Uw woning snel aan de man brengen
Dat pakken we
dus strategisch aan
Header 06

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Assen? Dan helpt HuitingSchoon makelaars u graag. Wij hebben jarenlange ervaring in het makelaarsvak, waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen in het verkoopproces van uw woning. Samen met u bepalen wij de meest kansrijke verkoopstrategie, zodat u de beste prijs krijgt voor uw geliefde woning.

Verkoopbegeleiding op maat

Iedere woning is uniek. Het zou daarom vanzelfsprekend moeten zijn dat uw verkoopmakelaar in Assen uw woning ook op deze manier benaderd voor het verkoopproces. Dit begrijpen wij bij HuitingSchoon. We bepalen daarom samen met u de meest kansrijke verkoopstrategie. Hierbij bespreken we onder andere wat uw woning aantrekkelijk maakt, op welke doelgroep we ons gaan richten en hoe we uw woning het beste kunnen positioneren in de markt. Zodra de verkoopstrategie helder is en uw woning in de verkoop gaat, zullen wij ook de bezichtigingen en onderhandelingen doen. Zo werken we samen met u van verkoopstrategie tot sleuteloverdracht!

Verkoopmakelaar Groningen en Assen

HuitingSchoon heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Assen en Groningen. Door deze ervaring kennen wij de markt goed, waardoor wij uw woning voor de beste prijs kunnen verkopen. Om deze prijs te realiseren schakelen we een professionele fotograaf in, doen uitgebreide bezichtigingen en onderhandelen als verkoopmakelaar in Assen en Groningen stevig met de kopers. Op deze manier bereiken we voor u het beste resultaat. Na een succesvolle transactie kunt u ons ook inschakelen om uw nieuwe droomhuis te vinden. HuitingSchoon is namelijk naast verkoopmakelaar in Groningen en Assen ook aankoopmakelaar in deze regio!

Bezoek ons kantoor in Assen

Heeft u een verkoopmakelaar in Assen nodig? En wilt u meer weten over onze persoonlijke verkoopbegeleiding? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of breng een bezoek aan ons kantoor in Assen. Zoekt u juist een aankoopmakelaar of wilt u uw woning laten taxeren? Ook dat is mogelijk bij HuitingSchoon! Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies. We kijken ernaar uit om samen de mogelijkheden te bespreken.