Asselyn

67 Nieuwbouwwoningen bij het centrum van Assen.

Asselyn

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Op het Veemarktplein komen maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot hofwoningen en enkele appartementen en lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.
Talmay Assen Veemarkt vogelvlucht V3 min verkleind website HSW

WONINGTYPES

Riante STADSVILLA'S
Talmay Assen Veemarkt camera 2 V2 min

De stadsvilla’s in Asselyn worden gebouwd aan het Veemarktplein en langs de Industrieweg. De architectuur van de ruim opgezette woningen is geïnspireerd op de pakhuizen die aan het einde van de 19e eeuw werden gebouwd. Alle stadsvilla’s zijn heerlijk ruim van binnen. Omdat de woning is verdeeld over vier woonlagen, is het een ideale gezinswoning. Of een woning waarin je wonen en werken kunt combineren. Wil je 3 of 4 slaapkamers? Of een extra badkamer? Je zegt het maar. In de stadsvilla van Asselyn bepaal je de indeling namelijk helemaal zelf.

HOFWONINGEN
Talmay Assen Veemarkt camera 4 V2a min

Midden in de stad wonen en toch het idee hebben dat je in een dorp bent. Dat kan in een van de hofwoningen in Asselyn. In de ruime tuin kom je helemaal tot rust. Je woont hier in het autoluwe gedeelte van Asselyn. In de hofwoningen komt het dorpse karakter terug. De hofwoningen bestaan uit twee bouwlagen met kap. Hoeveel ruimte je nodig hebt, bepaal jij. De woningen variëren onderling in woon- en kaveloppervlakte. Jij kiest de grootte die het beste bij jou past!

APPARTEMENTEN / LOFTS
Talmay Assen Veemarkt camera 3 V2 min

Aan de randen van Asselyn komen enkele bijzondere appartementen met ruime buitenruimte die van alle hedendaags comfort zijn voorzien. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Kies dan voor een loft en profiteer van de anderhalve woonlaag die je tot je beschikking hebt. Het appartement en loft op de verdiepingen zijn te bereiken via het trappenhuis. Er is geen lift aanwezig.

Heb jij interesse in één van de woningen van Asselyn? Bekijk voor meer informatie www.asselyn.nl en schrijf je in als geïnteresseerde.

 

Asselyn