Exterieur
Interieur
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond
Kadaster

Woonboerderij met mini-camping.

Op een prachtige landelijke plek, onder de rook van Assen ligt deze woonboerderij met mini-camping, vakantieappartementen, groepsaccommodatie en diverse bijgebouwen op een royaal perceel van 19.850 m2 (bijna 2 hectare) eigen grond.

Op een prachtige landelijke plek, onder de rook van Assen ligt deze woonboerderij met mini-camping, vakantieappartementen, groepsaccommodatie en diverse bijgebouwen op een royaal perceel van 19.850 m2 (bijna 2 hectare) eigen grond.

Het geheel grenst nagenoeg direct aan het recreatiegebied "Baggelhuizerplas" en ligt op korte afstand van bos en heide.

Hoe bijzonder kunt u wonen? Een unieke mogelijkheid om landelijk te wonen en door middel van kleine camping een behoorlijke neveninkomst te verwerven! Maar ook dierenliefhebbers kunnen volop aan hun trekken komen. Het royale perceel biedt volop mogelijkheden voor de paardenliefhebber.

De indeling van de woning maakt het ook mogelijk om met meerdere generaties hier te gaan wonen. Écht een object met ontzettend veel mogelijkheden!

De boerderijwoning stamt uit het jaar 1909 maar is door de decennia heen in etappes verbouwd tot woonhuis met inpandige aanleunwoning en 2 vakantieappartementen. Op het erf bevindt zich een bijgebouw waarin onder meer een groepsaccommodatie en een 3e appartement zijn ondergebracht. Twee grote schuren bieden volop plaats aan auto's, caravans of ander materieel. Ten behoeve van de mini-camping met 31 plaatsen zijn er alle nodige voorzieningen waaronder twee toiletgebouwen.

Indeling voorhuis

Begane grond: Entree, met toegang tot eet- en zitkamer. Via de moderne keuken is er een doorgang naar de inpandige aanleunwoning met woonkamer, open keuken, eigen sanitair en slaapkamer.

Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

Via vlizotrap bereikbare vliering.

Indeling achterhuis

Begane grond: 2 vakantieappartementen (2 en 4 persoons), voorzien van eigen moderne keuken en sanitair. Werkplaats.

Verdieping: Via zijingang bereikbare trap naar een nog naar wens af te werken ruimte bestaande uit 3 kamers.

De gehele woning is voorzien van centrale verwarming.

Naast de boerderij staat een houten blokhut (ca. 50 m²) en een houten overkapping.

Groepsappartement.

Ingericht voor het verblijf van 18 personen met eigen sanitair, keuken en eetruimte/dagverblijf. In hetzelfde gebouw bevindt zich verder het "Proathoes", een recreatieruimte met TV en spelletjes ten behoeve van de gasten van De Bloemenhof.

Verder is hier het 3e vakantieappartement (2-persoons) aangebouwd, eveneens voorzien van eigen keuken en sanitair evenals één van de sanitaire ruimtes ten behoeve van de camping.

De keurig onderhouden camping (aangesloten bij de SVR) bestaat uit twee velden met in totaal 31 plaatsen die deels verhard zijn. Elke plek heeft een eigen stroomaansluiting en per twee plaatsen is er een water- en afvoerpunt. De camping mag open zijn van 1 april tot 31 oktober. De camping heeft een eigen inrit en een parkeerplaats voor 20 auto's. Er is een tweede toiletgebouw en een fietsenstalling.

Op het erf staan verder twee vrijstaande schuren, respectievelijk ca. 210 m² en 185 m². Deze zijn aan de gehele voorzijde voorzien van op afstand bedienbare elektrische deuren. De asbestvrije daken zijn bedekt met 116 zonnepanelen die het elektriciteitsverbruik grotendeels dekken. In één van de schuren is een hefbrug aanwezig.

Achter de schuren bevinden zich nog een aantal paardenboxen, erfverharding en een mestplaat.

Het totale perceel is 1.98.50 ha groot. Globaal verdeeld als volgt: 3.200 m² erf en gebouwen, 6.500 m² mini-camping, 1 ha grasland.

Eventueel is separaat nog 1.66.11 ha grasland bij te kopen. Dit perceel is gelegen aan de Witterbroek op ca. 2 kilometer afstand. Hiermee is het ook voor hobbyboer of paardenliefhebber een ideaal object.

Bovenstaande beschrijving is niet compleet maar geeft u slechts een globale indruk van het geheel. Als u serieus geïnteresseerd bent u van harte welkom voor een bezichtiging!

Bijzonderheden

-Witten ligt tussen Assen en Bovensmilde.

-In de laatste week van juni is Witten hét motordorp van Drenthe i.v.m. de TT.

-Buiten die week kan men genieten van rust en natuur.

-Er zijn veel wandel- en fietspaden in de buurt.

-Bestemming is Agrarisch met kleine camping.

-Duurzaamheidsvoorzieningen zoals zonnepanelen en zonneboilers.

-Plaats voor 31 kampeermiddelen op het terrein, 18 bedden in de groepsaccommodatie en 3 vakantieappartementen.

-zie www.campingbloemenhof.nl voor een uitgebreide presentatie van "De Bloemenhof".

-De bekende naam "De Bloemenhof" van deze minicamping en groepsaccommodatie kan over naar de koper.

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 690.000,- k.k.
Bouwvorm
Soort object
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1909
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
aan bosrand, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Indeling
Woonopp.
276 m2
Perceelopp.
{{ '19850' | number }} m2
Inhoud.
{{ '922' | number }} m3
Aant. kamers.
6
Slaapkamers.
1
Woonlagen.
1
Energie
Verwarming
Buitenruimte
Tuin
voortuin, zijtuin
Kwaliteit
normaal
Tuinopp.
{{ '560' | number }} m2
Parkeergelegenheid
Garage
vrijstaand hout
Aantal
1
Capaciteit
10
Overig
Permanente bewoning
ja
Onderhoud binnen
redelijk tot goed
Onderhoud buiten
redelijk tot goed

Interessant voor
een bekende?