Exterieur
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond

Uw droomhuis op een perceel van iets meer dan 1 ha? Dit is uw kans!!

Uw droomhuis op een perceel van iets meer dan 1 ha? Dit is uw kans!!

Net buiten de dorpen Vries en Zeijen en op korte afstand van Assen bieden we namens opdrachtgever 2 prachtige bouwkavels aan. Heerlijk ruim van opzet met vrij uitzicht en op fietsafstand van zowel de bossen, heide als de binnenstad van Assen. Door de korte ligging ten opzichte van de A-28 is de stad Groningen ook binnen 20 autominuten te bereiken.

Beide kavels worden gerealiseerd in het kader van een Ruimte voor Ruimte traject. In dit traject worden de huidige agrarische gebouwen gesloopt en hierdoor komen er 2 bouwkavels beschikbaar. Kavels in een bestaande omgeving en met veel rust en privacy. Vanuit de te realiseren woning krijgt u een vrij uitzicht voor- en achter de woning.

Kavel 2 ligt aan de noordzijde van de voormalige boerderij en heeft een (indicatieve) oppervlakte van 11.500 m².

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning, al dan niet met een bijgebouw. Binnen het bouwvlak mag maximaal 200 m² bebouwd worden met een goothoogte van maximaal 3.50 meter. De voorgevel moet op rooilijn worden geplaatst. De exacte bebouwingsmogelijkheden zijn vastgelegd in het bestemmingsplan.

Verder is er een erfinrichtingsplan opgesteld. Het gehele plan is op ons kantoor te raadplegen maar kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit perceel biedt door haar grootte van meer 1 hectare mogelijkheden voor het hobbymatig houden van dieren of het inrichten van een bijvoorbeeld een landschapstuin. Het aanleggen van een paardenbak valt buiten de mogelijkheden.

De nog uit te meten kavel zal ontruimd en ontdaan van verharding en bebouwing aan de koper worden opgeleverd.

De koper dient onder meer zelf zorg te dragen voor:

- ontsluiting naar de openbare weg;

- aansluitingen op nutsvoorzieningen;

- het maken van een ontwerp voor een te bouwen woning;

- het aanvragen van de benodigde vergunningen.

De aanvaarding is in overleg. Deze kan op korte termijn, doch is wel afhankelijk van een aantal externe factoren zoals het slopen van de nog aanwezige opstallen op een ander deel van het voormalige agrarische perceel. Het hoofdgebouw/woonhuis van de voormalige boerderij op Asserstraat 114 zal vooralsnog blijven staan. Alle overige opstallen zullen worden gesloopt.

De getoonde prijs is een vraagprijs, vrij op naam, inclusief BTW. De wijze van verkopen is afhankelijk van het aantal en de aard van de reacties. Ons kantoor behoudt zich het recht voor om de verkoopprocedure te wijzigen.

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 385.000,- v.o.n.
Specificatie
inclusief BTW
Bouwvorm
Soort object
Type woning
Bouwjaar
0
Bouwvorm
n.v.t.
Ligging
Indeling
Woonopp.
0 m2
Perceelopp.
{{ '11500' | number }} m2
Inhoud.
{{ '' | number }} m3
Aant. kamers.
0
Slaapkamers.
Woonlagen.
Energie
Verwarming
Buitenruimte
Tuin
Tuinopp.
{{ '11500' | number }} m2
Parkeergelegenheid
Garage
Aantal
Capaciteit
Overig
Permanente bewoning
Onderhoud binnen
Onderhoud buiten

Interessant voor
een bekende?