Exterieur
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond

Uw eigen droomwoning bouwen? Dit is uw unieke kans!!

Uw eigen droomwoning bouwen? Dit is uw unieke kans!!

Net buiten de dorpen Vries en Zeijen en op korte afstand van Assen bieden we namens opdrachtgever deze prachtige bouwkavel aan. Heerlijk ruim van opzet met vrij uitzicht en op fietsafstand van zowel de bossen, heide als de binnenstad van Assen. Door de korte ligging ten opzichte van de A-28 is de stad Groningen ook binnen 20 autominuten te bereiken.

Op deze locatie werden 2 kavels gerealiseerd in het kader van een Ruimte voor Ruimte traject. In dit traject worden de huidige agrarische gebouwen gesloopt en waardoor er 2 bouwkavels beschikbaar komen. Eén van de kavels is inmiddels definitief verkocht.

De hierbij aangeboden kavel, kavel 1, ligt aan de zuidzijde van de voormalige boerderij en heeft een (indicatieve) oppervlakte van 2.135 m².

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning, al dan niet met een bijgebouw. Binnen het bouwvlak mag maximaal 200 m² bebouwd worden met een goothoogte van maximaal 3.50 meter. Dit alles geeft veel mogelijkheden en hierin heeft u voldoende vrijheid om met een eigen ontwerp aan de slag te gaan.

Naast de bepalingen in het bestemmingsplan is er een erfinrichtingsplan opgesteld. Het gehele plan is op ons kantoor te raadplegen maar kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Hierin vindt u alle bepalingen waaraan de te bouwen woning en bijgebouw aan moet voldoen.

De nog uit te meten kavel zal schoon, ontruimd en ontdaan van verharding en bebouwing aan de koper worden opgeleverd.

De koper dient onder meer zelf zorg te dragen voor:

- ontsluiting naar de openbare weg;

- aansluitingen op nutsvoorzieningen;

- het maken van een ontwerp voor een te bouwen woning;

- het aanvragen van de benodigde vergunningen;

- het bouwen van een woning.

De aanvaarding is in overleg. Deze kan op korte termijn, doch is wel afhankelijk van een aantal externe factoren zoals het slopen van de nog aanwezige opstallen op een ander deel van het voormalige agrarische perceel. Het hoofdgebouw van de voormalige boerderij op Asserstraat 114 zal vooralsnog blijven staan. Alle overige opstallen zullen worden gesloopt.

Uit een verkennend bodemonderzoek blijkt dat de grond geschikt is voor de bestemming Wonen.

De getoonde prijs is een vraagprijs, vrij op naam, inclusief BTW. De wijze van verkopen is afhankelijk van het aantal en de aard van de reacties. Ons kantoor behoudt zich het recht voor om de verkoopprocedure te wijzigen.

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 315.000,- v.o.n.
Specificatie
BTW belast
Bouwvorm
Soort object
Type woning
Bouwjaar
0
Bouwvorm
n.v.t.
Ligging
Indeling
Woonopp.
0 m2
Perceelopp.
{{ '2135' | number }} m2
Inhoud.
{{ '' | number }} m3
Aant. kamers.
0
Slaapkamers.
Woonlagen.
Energie
Verwarming
Buitenruimte
Tuin
Tuinopp.
{{ '2135' | number }} m2
Parkeergelegenheid
Garage
Aantal
Capaciteit
Overig
Permanente bewoning
Onderhoud binnen
Onderhoud buiten

Interessant voor
een bekende?