Exterieur
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond
Kadaster

Op zoek naar een idyllische locatie om uw dromen waar te maken?

Op zoek naar een idyllische locatie om uw dromen waar te maken?

Omringd door verschillende prachtige natuurgebieden in combinatie met een goede bereikbaarheid van zowel stad als dorp!

Deze vrijstaande woonboerderij op bijna 3 hectare eigen grond is zeker een moment van aandacht waard!

In het buitengebied tussen Onnen, Glimmen en Noordlaren is deze boerderij gelegen. De boerderij stamt uit 1906. De locatie betreft die van een voormalig veehouderijbedrijf welke nog is voorzien van verschillende authentieke details.

De algehele staat van de boerderij geeft zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde aanleiding tot complete renovatie, nieuwbouw en/of herbouw.

Het geheel bevindt zich op een prachtige landelijke locatie, tussen de dorpjes Noordlaren en Glimmen.

In de directe omgeving vindt u het monumentale Noordlaarderbos, het stroomdal van de Drentsche Aa, Appelbergen, de Noord-Nederlandse Golf en Country club en is het ook nog eens gelegen aan de voet van het Zuidlaardermeer!

Het is de ideale locatie voor liefhebbers van rust, natuur en buitenactiviteiten, met diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Binnen luttele minuten zijn de centra van zowel Zuidlaren als Haren te bereiken. Hier zijn diverse voorzieningen aanwezig om aan uw behoeftes te voldoen (supermarkten, horeca gelegenheid, basisschool, sportgelegenheid en diverse winkels). Via de nabije aansluiting met de A28 bent u binnen afzienbare tijd op weg richting de grote plaatsen Groningen en Assen.

Door de huidige staat van het pand en de sobere inrichting is het noodzakelijk het geheel te renoveren/moderniseren naar de huidige eisen des tijds, waarbij er tevens een goede mogelijkheid geboden wordt om de boerderij geheel energieneutraal te maken. Momenteel beschikt de boerderij over een geheel gelijkvloers woonprogramma met twee extra slaapkamers op de eerste verdieping.

Het woongedeelte van de boerderij bereikt u via de voor-entree van het perceel, maar is ook te bereiken via de deur in de keuken en de aansluitende berging/stal. Op de begane grond treft u naast een ruime hal/entree de meterkast, 2 woonkamers, de keuken, slaapkamer, bijkeuken, toilet en een badkamer aan.

Via de trap, die zich midden in de woning bevindt, is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee eenvoudige slaapkamers en een bergzolder.

Via de hal en de keuken is de grote berging/stal bereikbaar. Waar vroeger de koeien stonden en gemolken werden is nu een grote ruimte beschikbaar welke legio mogelijkheden biedt.

Op dit moment is deze ruimte nog in gebruik als opbergruimte voor stro en werktuigen, maar deze ruimte leent zich door oppervlakte en hoogte prima voor omvorming naar woonruimte, opbergschuur, atelier, etc. met uitzicht over uw eigen grond en het prachtige uitgestrekte landschap dat achter de boerderij is gelegen!

Rondom de woning ligt circa 2,9 hectare eigen grond. Momenteel is deze grond in gebruik als weidegrond. De aanwezigheid van deze gronden bij de boerderij maakt het geheel uitstekend geschikt voor het houden van paarden en/ of hobbymatige veehouderij. Hiernaast kan de grond eventueel ook gebruikt worden voor de creatie van een prachtige grote tuin, mogelijkheden te over!

We kunnen ons voorstellen dat dit alles uw interesse heeft gewekt. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bezichtiging van dit mooie object met potentie!

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Bouwvorm
Soort object
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
1906
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Indeling
Woonopp.
125 m2
Perceelopp.
{{ '29000' | number }} m2
Inhoud.
{{ '3537' | number }} m3
Aant. kamers.
4
Slaapkamers.
3
Woonlagen.
2
Energie
Verwarming
Buitenruimte
Tuin
voortuin, zijtuin
Kwaliteit
normaal
Tuinopp.
{{ '2595' | number }} m2
Parkeergelegenheid
Garage
vrijstaand steen
Aantal
Capaciteit
2
Overig
Permanente bewoning
ja
Onderhoud binnen
matig
Onderhoud buiten
matig

Interessant voor
een bekende?